Live Night #4 med Lvl Up og Spelledåsene

15.09.2021

detaljer

Starter:

15.09.2021 klokken 19:00

Varighet:

3 timer inkludert pauser

Aldersgrense:

Alle aldre

Pris fra:

150 + billettgebyr

beskrivelse

Bli med på liveinnspilling av Lvl Up podcasten hos oss hver eneste onsdag ettermiddag!

 

Hver onsdag ettermiddag får vi et hyggelig besøk av de fantastisk kreative folkene i Lvl Up, vi får høre mer om hva som rusler og går i spillverden.
Hva vil de finne på denne uken mon tro? Level Up Norge går live med sin blanding av redaksjonelt innhold og mer uhøytidelig spill-moro.
Det blir podcast, livespilling, duellering, dybdeintervjuer, nye og gamle spalte-favoritter og mye mer fra Karl, Rune, Nick, Frida, Svensen og spesielle gjester.
Konkret program blir klart nærmere show-kvelden.
Level Up Norge er en uavhengig, folkefinansiert spillredaksjon som lager anmeldelser, nyhetsmagasin, podcast, reportasjer og liveshows. Redaksjonen er ledet av Rune Fjeld Olsen og Karl-Martin Hogsnes, med Frida Danmo, Nicklas Halvorsen og Jan-Martin Svensen som faste bidragsytere.

Spelledåsene består av tre kvinner fra Fredrikstad. De startet podcasten med samme navn i 2019, og har frem til idag blandet prat om gaming med en god dose humor. De er idag den største gamingpodcasten drevet av kvinner i Norge. De mener gaming er for alle, uansett kjønn og evner. Spelledåsene har også en kanal på streamingplattformen Twitch hvor de streamer alt fra at de spiller forskjellige spill, podcastsendinger, til underholdningssendinger.
Her vil du få et show fullspekket med humor med en gaming vri. Det vil være variert innhold fra show til show, alt fra vår egen vri på japansk gameshow, “Hvem kan slå dåsene”, Podcast og Loot Box Bingo. Du vil få et show som du ikke finner et annet sted hvor spill og humor hylles.